17 Οκτ 2017

Εννέα Όγδοα 9/8 - Γεράσιμος Ανδρεάτος – Παναγιώτης Λάλεζας αυθεντική διασκέδαση σε μια μποεμ συνοικία της Αθήνας



Εννέα Όγδοα 9/8
η πρόταση, σε μια μποεμ συνοικία της πόλης
Γεράσιμος Ανδρεάτος – Παναγιώτης Λάλεζας
 η αυθεντική διασκέδαση
Το είπαν και το έκαναν. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Παναγιώτης Λάλεζας έστησαν στην ιστορική μουσική σκηνή εννέα όγδοα 9/8, το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το μεσημέρι, ένα μεγάλο λαϊκό αυθεντικό γλέντι, που τα είχε όλα.








Καλά τραγούδια, προσωπικές επιτυχίες του Γεράσιμου Ανδρεάτου αλλά και τραγούδια που έχει αγαπήσει κι ένα πανόραμα τραγουδιών από τη δημοτική μας παράδοση που με μαεστρία και μεράκι ερμηνεύει χρόνια τώρα ο Παναγιώτης Λάλεζας ,

Η συνάντησή τους στα Εννέα Όγδοα είναι η πρόταση για αυθεντική διασκέδαση με το χορό και το κέφι να πρωταγωνιστούν. 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ήταν εκεί, κυρίαρχος στη σκηνή με το δικό του προσωπικό ύφος και ερμηνείες αξεπέραστες. Άκης Πάνου, Κορακάκης , Τσιτσάνης οι επιλογές των τραγουδιών του αποδείχθηκαν μαγικές για τους πολυάριθμους θεατές που δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν μαζί του και να και να γίνονται όλοι μια παρέα όπως παλιά.


Ο Παναγιώτης Λάλεζας, σταθερή αξία στο γλέντι ξέρει να συνεπαίρνει το κοινό του και να το οδηγεί κατευθείαν στην πίστα. Με τα γνωστότερα δημοτικά τραγούδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, έχοντας δίπλα του τον δεξιοτέχνη στο κλαρίνο Θοδωρή Τασούλα, έφερε έναν αέρα πανηγυριού στα Εννέα όγδοα.

Ανάμεσα στους θεατές ένας από τους πιο σπουδαίους μας συνθέτες ο Θανασης Πολυκανδριωτης αλλά και ο αγαπητός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης στην ίδια παρέα με τον Πάυλο Ευαγγελόπουλο που δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν.



Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Παναγιώτης Λάλεζας θα αφήσουν εποχή στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Γιατί αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και το προσφέρουν απλόχερα. Στην ιστορική γειτονιά της Αθήνας, στο Θησείο η ιστορική σκηνή Εννέα Όγδοα, αγαπημένο στέκι σπουδαίων καλλιτεχνών, είναι βέβαιο ότι ξαναγράφει ιστορία.

Κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Παναγιώτης Λάλεζας σας κλείνουν ραντεβού με την αληθινή διασκέδαση.


Μαζί τους οι καλές ερμηνεύτριες Ειρήνη Διαλεχτή και Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου.


Εννέα όγδοα 9/8

Γεράσιμος Ανδρεάτος – Παναγιώτης Λάλεζας

Μαζί τους οι: Ειρήνη Διαλεχτή, Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου

Καλλιτεχνική επιμέλεια και κιθάρα: Νίκος Καινούργιος

Μπουζούκι: Μάνος Καλπάκης

Ακορντεόν : Αλέξανδρος Καμπουράκης

Μπάσο: Γιάννης Καρμανιώλας

Κρουστά: Νίκος Νταρίλας

Βιολί: Νίκος Βερύκοκκος

Στο κλαρίνο ο εξαιρετικός δεξιοτέχνης Θοδωρής Τασούλας


Εννέα όγδοα 9/8

Πειραιώς 69 & Αγ. Ασωμάτων 49, 104 35 Αθήνα

Τηλ: +30 210 3230034 , 699 20 26 845