20 Φεβ 2018

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο τραγουδιστής Hλίας Βρεττός.


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 19/2/2018 ο τραγουδιστής Hλίας Βρεττός. 
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9.30 το πρωί. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής και οδηγούσε στενή του φίλη, βγήκε από το δρόμο και «καρφώθηκε» σε δέντρο.
Σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Άνδρες των δύο Σωμάτων και ασθενοφόρο έφτασαν άμεσα στο σημείο και ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό τροχαίο.


Οι Αρχές πλέον εξετάζουν τα αίτια που οδήγησαν στο σοκαριστικό τροχαίο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο συμβάν εμπλέκεται και ένα λευκό φορτηγό που φέρεται να έκλεισε το δρόμο στο μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του Ηλία Βρεττού.
Η Αστυνομία και η τροχαία θα εξετάσουν προσεχτικά τις κάμερες που ελέγχουν την κυκλοφορία αλλά και τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής για να δουν τι ακριβώς συνέβη και αν εμπλέκεται το λευκό φορτηγό να εντοπίσουν τον οδηγό που εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τροχαίο.
Ο Ηλίας Βρεττός και η φίλη του που οδηγούσε το αυτοκίνητο είχαν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες είχαν τις αισθήσεις τους και ο Ηλίας φώναζε συνεχώς πως πονούσε στα πόδια.
Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες.
Όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, ο Ηλίας Βρεττός έχει τρία κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση, στο χέρι, στο πόδι και στη λεκάνη.