10 Δεκ 2017

ΧΡΥΣΗ ΒΡΑΔΙΑ 18 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΠ-ΡΟΚ 60-70-80 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ



ΧΡΥΣΗ ΒΡΑΔΙΑ 18
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΠ-ΡΟΚ 60-70-80 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ

Ο Πέτρος Καντιάνης οργανωτής και παρουσιαστής της «Χρυσής Βραδιάς 18» μαζί με την Ντομένικα Μαντέλη

Η «Χρυσή Βραδιά» είναι μια ετήσια εκδήλωση της «Διεθνούς Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80» που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 στις 7 το απόγευμα στο Θέατρο του Πειραϊκού Συνδέσμου.
Ο Πέτρος Καντιάνης οργανωτής και παρουσιαστής της «Χρυσής Βραδιάς 18» μαζί με την Ντομένικα Μαντέλη θα μας ταξιδέψουν με το δικό τους τρόπο σε μια αξέχαστη εποχή ή οποία ανέδειξε σπουδαία συγκροτήματα, ερμηνευτές και «πρόσωπα» από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον Τύπο, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.
Στην «Χρυσή Βραδιά 18» θα τιμηθούν:
Οι Idols του 60, ο συνθέτης Σάκης Τσιλίκης (Hurricanes), o Λάκης Παπαδόπουλος (Dragons), ο Βασίλης Τατάρογλου (Cinquetti), o Στέλιος Καραϊνδρος (2002 GR), ο Δημήτρης Πολυχρόνης (Crowns), οι ντράμερς Τάσος Φωτοδήμος (SOS Σπυριδούλα) και ο Μιχάλης Ορφανίδης (Morka), ο Στέφανος Δεκεριάν (Αγάπανθος). Επίσης ο Φίλιππος Νικολάου (Playboys), ο Γιώργος Γερολυμάτος (Formost), ο Γιάννης Πετρόπουλος και ο σύνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης, η Ζανέτ Καπούγια και η Αγνή Χατζηκωτάκη, ο Γιάννης Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), ο Θοδωρής Βλαχάκης (Μάτζικ Ντε Σπελ) και ο διάσημος συνθέτης Ευάγγελος Πιτσιλαδής.

Ακόμα θα τιμηθούν το περιοδικό «Μανίνα» με την Μανίνα Μπαζαίου Γριβέα, η παραγωγός της ΕΡΤ Αρχοντούλα Πέτρου, η discjokey 70-80 Λένα Στάθη, ο οπερατέρ σκηνοθέτης Δημήτρης Καλούδης και ο καραγκιοζοπαίκτης Σωτήρης Χαρίδημος.
Τιμητικές διακρίσεις θα δωθούν τέλος στους αξέχαστους Τάκη Αντωνιάδη (Sounds) και Ντίνο Παπαβασιλείου (Idols) καθώς και στην διευθύντρια της ιστορικής δισκογραφικής Music Box, Τούλα Ακάσογλου.
Γκεστ σταρ της «Χρυσής Βραδιάς 18» η Marian Georgiou και ο τενόρος Babis Velissarios που διακρίνονται στην Ιταλία και εμφανίζονται αποκλειστικά στην μεγάλη εκδήλωση.
Η ατμόσφαιρα της «Χρυσής Βραδιάς 18», διανθίζεται με σπάνιους δίσκους από την ιστορία της Ελληνικής Ποπ και Ροκ της περιόδου 60-70.

           
Τάσος Φωτοδήμος και Σπυριδούλα


Οι Idols…του 60
 


Λάκης Παπαδόπουλος και Dragons


Γιώργος Γερολυμάτος - Formost


Tάκης Αντωνιάδης και Sounds


Φίλιππος Νικολάου των Playboys



Γκεστ σταρ
Marian Georgiou