30 Νοε 2017

Ο Κωστής Μαραβέγιας με την ... Λόλα στο "ANODOS live stage "

Τον Κωστή Μαραβέγια θα παρουσιάζει από τις 2 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο το
 " ANODOS live stage"
 2-9–16–23-30 /12/2017
Ο Κωστής Μαραβέγιας, αεικίνητος και δυναμικός, ο πάντα ενωτικός και τρυφερός, στήνει τραγούδι και χορό στην Άνοδο και κάνει τις νύχτες μας γιορτή.
 Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.
Ο Κωστής Μαραβέγιας, ξέρει να σαγηνεύει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά τα τελευταία χρόνια, με τα εξαιρετικά προσεγμένα προγράμματά του αλλά και με τις μοναδικές και ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του. Αυτό φαίνεται και από τις σταθερά sold out εμφανίσεις και συναυλίες του σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.



Η αισιοδοξία και η ηρεμία που αποπνέει, σε συνδυασμό με τον δυναμισμό του αλλά και την εξαιρετικά ποικιλόμορφη προσωπικότητά του, δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για μια ακόμη σειρά από ξεχωριστά live στο ΑNODOS LIVE STAGE, αρχής γενομένης από ‪το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου‬.‬‬‬
Έχοντας στο πρόγραμμά του τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το vintage «Φάρος» και το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα), ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται μοναδικά live δημιουργώντας ένα νέο στέκι στην καρδιά της Αθήνας.
Ετοιμαστείτε για τα πιο υπέροχα, νοσταλγικά, δυναμικά, ρυθμικά και μελωδικά Σαββατόβραδα παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια στο ΑNODOS Live Stage.

 Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Γκάζι, Αθήνα Τηλ : 2103468100