14 Νοε 2017

ACRO Club... το πιο in στέκι της Αθήνας



-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ-
-ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΚΡΗ-
-STEVEN ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ-
-ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ-
special guest GOIN' THROUGH
dj set ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ



Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο αγαπητός, δημοφιλής και ανατρεπτικός τραγουδιστής  της νεότερης γενιάς, έδωσε και αυτό το διήμερο ένα εκρηκτικό live party στο ACRO Club, το πιο in στέκι της Αθήνας και ξεσήκωσε με τις μεγάλες του επιτυχίες παρέα με τη Μελίνα Μακρή, τον Steven Τριανταφυλλίδη και τη Θωμή Απέργη.




Στο κατάμεστο ACRO Club  φίλοι, θαυμαστές και επώνυμοι παρελαύνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο γεμίζοντάς το ασφυκτικά και διασκεδάζοντας χωρίς τελειωμό!




Ανάμεσά τους και ο θαμώνας πια Πέτρος Κωστόπουλος, ο  Λευτέρης Πανταζής αλλά και ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη και τον Βασίλη Μπουζιώτη που διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες τους μέχρι το πρωί.



Special guest οι Goin' Through που ξεσήκωσαν με τη σειρά τους με ένα δυνατό live performance από αγαπημένα τραγούδια, ενώ το dj set ανέλαβε με τεράστια επιτυχία η πιο hot και αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη όπου ανέβασε το κοινό με τις ιδιαίτερες μουσικές της επιλογές ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.


Ο παλμός της διασκέδασης να είναι στα ύψη χτύπησε και πάλι στο  ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα με τρομερή επιτυχία οδηγώντας το για άλλη μια σεζόν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!


ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων:
2103417300
https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο