11 Ιουλ 2017

10 χρόνια imam Baildi στην κατάμεστη Τεχνόπολη


Το βράδυ της περασμένης  Πέμπτης, ξεκίνησε με τον ανερχόμενο τραγουδοποιό και τσελίστα Αρη Ζέρβα, ο οποίος μαζί με 5 μουσικούς έδωσε μια γεύση από το πολύ ξεχωριστό προσωπικό του project.


Λίγο μετά τις 9.30 τα φώτα έκλεισαν, και στη μεγάλη οθόνη που είχαν στήσει οι Imam Baildi στην κατάμεστη Τεχνόπολη ξεκίνησε να εμφανίζεται ένα video.


Εικόνες από 4 albums, 22 χώρες του κόσμου, αμέτρητες συναυλίες, αλλά και προσωπικές στιγμές του συγκροτήματος έδωσαν μια άλλοτε συγκινητική, άλλοτε εντυπωσιακή, άλλοτε αστεία νότα, αναδεικνύοντας 10ετή μουσική διαδρομή του αγαπημένου μας συγκροτήματος.


Και λίγο αργότερα, η παρέα των Imam ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει στο κοινό της αυτό που είχε υποσχεθεί. Μαι μουσική γιορτή που περιελάμβανε το παρελθόν αλλά και το μέλλον του μοναδικού αυτού project.



Στις 2μιση ώρες που ακολούθησαν, οι  Imam Baildi δε σταμάτησαν να ανεβάζουν την ενέργεια και το κέφι του κόσμου, τόσο μέσα από τα αγαπημένα κομμάτια που τραγουδήθηκαν από όλο το κοινό, όσο και με τα ολοκαίνουργια κομμάτια που παίχτηκαν για πρώτη φορά χτες το βράδυ!



Η Ρένα Μόρφη έδωσε τη σαγηνευτική της ερμηνεία στα κλασικά  πλέον remix των Imam Baildi, τραγουδώντας μεταξύ άλλων τα Ακρογιαλιές Δειλινά, Αργοσβήνεις Μόνη, Πόσο Λυπάμαι , Πασατέμπος, Λόγια Ανταλλάξαμε Βαριά, Μουρμούρα, στα ολόφρεσκα Χαρά Μου, Δε Μου Φταίει Κανείς, ενώ παρουσίασε με τη μοναδική της ενέργεια τις επιτυχίες από το προσωπικό της project Φεύγεις Πάλι και Όταν σου Χορεύω. To τελευταίο μάλιστα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε ένα remix από τους Imam Baildi.



Τις καρδιές του κόσμου έκλεψε εξίσου και ο  MC Yinka, που κατάφερε να κάνει τον κόσμο να εκστασιάζεται κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή. Εκτός από την αστείρευτη του ενέργεια και το μοναδικό του ταλέντο στο να επικοινωνεί με τον κόσμο, αίσθηση έκανε και η παρουσίαση ενός δικού του συγκινητικού κομματιού, με τίτλο «Ενωμένα Όνειρα».


Δεν έλειψαν οι καταπληκτικοί μουσικοί Γιάννης Δίσκος, Λάμπης Κουντουρόγιαννης και Αλέξης Αραπατσάκος που αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια τον μουσικό κορμό των Imam Baildi, και φυσικά οι δημιουργοί των ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ, τα αδέρφια Ορέστης και Λύσανδρος Φαληρέας που κατάφεραν για μια ακόμη φορά να επιμεληθούν ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, χαρά, και πρωτότυπες ιδέες.


Οι Imam Baildi θα συνεχίσουν την περιοδεία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι το τέλος Οκτωβρίου ενώ παράλληλα τελειώνουν το 5ο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου 2017.



Ιμαμ Μπαιλντί – 10 χρόνια μουσικής χαράς !