14 Νοε 2014

Οι " Άγαμοι Θύται" από 13/12 στο " Anodos Live Stage"

To " Anodos Live Stage" στην οδό Πειραιώς  παρουσίασε τον περασμένο χειμώνα σημαντικές μουσικές παραστάσεις με κορυφαία ονόματα του καλού Ελληνικού μας τραγουδιού . Επιστεφεί λοιπόν στα καλλιτεχνικά δρώμενα από τις 13 Δεκεμβρίου  και στη σκηνή του θα δίνουν το παρόν τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο  οι " Άγαμοι Θύται"

Μια σατιρική παράσταση  με τίτλο " Με το κεφάλι ψηλά " , που προκαλεί ανάταση και αισιοδοξία, για να κερδίσουμε τη χαμένη μας αυτοεκτίμηση. Μια μουσικοθεατρική ανάλυση για την κρίση χωρίς διακρίσεις.
«Μουσηγέτης ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, απαθής διευθύνει την ορχήστρα με το ένα χέρι ο Δημήτρης Σταρόβας και τους ακολουθούν ολοταχώς, ελπίζοντας να τους ανατρέψουν, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ρούλα Μανισάνου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής, η Πελαγία Πλαγιανάκου και η Φανή Γεωργακοπούλου.

Σε παγκόσμια πρώτη των Αγάμων, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης συναντά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, όπως ο Σαμαράς συναντά τον Βενιζέλο και όπως ο Τσίπρας θέλει να συναντήσει την εξουσία» αναφέρει μεταξύ άλλων το Δελτίο Τύπου.

Κείμενα: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Μαζί τους οι (με αλφαβητική σειρά):
Μουσικοί
Αμπράζης Άκης, ηλεκτρικό και ακουστικό μπάσο
Vega Sosa Manuel, σαξόφωνο
Κατσαρός Μιχάλης, πλήκτρα
Κοτζάμπασης Βαγγέλης, τύμπανα- κρουστά
Οικονομίδης Γιάννης, τρομπέτα
Σπυρόπουλος Φίλιππος, τύμπανα – κρουστά
Τesser Steve, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Τσαουσέλης Θανάσης, πλήκτρα
Φροσύνης Δημήτρης, μπάσο
Χατσατριάν Μεχάκ, ακορντεόν
Συνεργάτες κειμένων: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Xρήστος Τολιάδης, Κώστας Γιαννακί